Там могат да влязат ГЕРБ, ДПС, Стефан Янев, коментира БабикянГЕРБ запазиха

...
Там могат да влязат ГЕРБ, ДПС, Стефан Янев, коментира БабикянГЕРБ запазиха
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Политиците могат да си направят коалиция Газпром

" Там могат да влязат ГЕРБ, Движение за права и свободи, Стефан Янев ", коментира Бабикян

" ГЕРБ резервираха безмълвие и това е хубаво, тъй като сега се приказва на езика на омразата. Трябва да се види кой с какво може да помогне на хората и на страната. Да се върви отново на избори няма да помогне на никого. "

Това мнение изрази в ефира на  Нидал Алгафари.

Той счита, че партиите би трябвало да намерят общи тематики, които да ги обединят и да работят дружно. " Ако се коалират на приципа на обичта нищо няма да стане и хората напълно няма да гласоподават ", уточни той.

" Чух, че Движение за права и свободи са подготвени за разговор, само че не чух дали са склонни да работят в коалиция с ГЕРБ ", разяснява от своя страна Арман Бабикян. И добави: " А този отговор е доста основен. Ние всички знаем, че те управляваха с ГЕРБ, въпреки че години наред твърдяха, че са съпротива на ГЕРБ. Сега е редно да кажат дали желаят да влязат в коалиция с Бойко Борисов, да си кажат намерено ".

" В политиката обич няма. Там има само ползи и то ползите на стотиците хиляди хора, които са дали своят вот за един или различен. Хората чакат да се направи нещо положително за тяхното бъдеще ", уточни Алгафари. Според него партийните водачи просто би трябвало да се схванат кой зад какви политики застава.

" А за какво не се направи коалиция " Газпром "? Там могат да влязат ГЕРБ, Движение за права и свободи, Стефан Янев, който до дъно изясняваше това в Украйна война ли е или е интервенция. И като се объркат още няколко души от " Възраждане " обединението ще стане ", разяснява Бабикян.

Според Алгафари партийните водачи би трябвало да преглътнат егото си и да седнат на масата за договаряния.

На въпрос дали пък не се чака нов избавител на България, Арман Бабикян малко отвърна: " Не, то аман от спасители ".

" Разговорът на лидерско равнище трябваше да се случи още преди изборите. Нещата би трябвало да се изгладят преди изборите ", разяснява Бабикян.

" Иначе в този момент какво чакаме!? Ако в този момент ще има договаряния сред Янев и Борисов за кабинет, е ясно, че президентът се схваща с Борисов за кабинет. По тематиката Украйна единствено Янев и Радев са несъответстващи ", уточни Бабикян.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР